Få en skræddersyet Webshop tilpasset jer

En professionel webshop er mere end et par produkter på en hjemmeside. Med +5 års erfaring forstår vi præcist, hvad der kræves for at skabe en webshop, der er klar til konvertering, hurtig og stilfuld.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udvikling af webshop

Modtag rådgivning og et prisestimat

Skal din hjemmeside skabe konverteringer og øge salg?

Vi er eksperter i at udvikle webshops, der leverer fantastiske brugeroplevelser og øger salget. Hvis du leder efter en pålidelig partner, der kan hjælpe dig med at opbygge en succesfuld webshop, er du kommet til det rette sted.

Vores tilgang til webshop-udvikling er baseret på vores omfattende erfaring og vores evne til at forstå dine forretningsbehov. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe en unik og skræddersyet webshop, der imødekommer deres behov og forventninger.

Vi har en omfattende forståelse af de nyeste trends og teknologier inden for e-handel og webshop-udvikling. Vi sikrer, at din webshop er optimeret til at levere den bedst mulige brugeroplevelse til dine kunder, samtidig med at den er søgemaskineoptimeret og klar til at rangere højt i Google.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der dækker alt fra webshop-design og -udvikling til integration med tredjeparts-systemer og optimering af hastighed og ydeevne. Vi tager os af alt det tekniske, så du kan fokusere på at drive din forretning og øge din indtjening.

81% af forbruger kigger på internettet, inden de tager kontakt

Skab værdi for jeres virksomhed

Med et design fra Gaarde Web Devlopment tilpasser hjemmesiden sig til den enhed den bliver vist på. Dette er med til, at fremstille jeres firma nemt og overskueligt, så jeres kunder hurtigt danner sig et overblik over jeres service.

Mobile og tablet venlig

Alle hjemmesider produceret er mobil- og tabletkompatible. Det vil sige, at det design I får produceret, vil står skarpt og fungere på alle enheder.

Websites made simple

w

Mere salg

 Med en professionel webshop står du stærkere i kampen om kunderne.  Med en webshop, i et moderne og mobilvenligt design, skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine besøgende at handle hos dig online.

 

Øget tilgængelighed

En webshop er en mulighed for at vise jeres produkter eller ydelser frem.En webshop vil gøre det let for potentielle kunder at se og læse om produkterne.

Skaler nemt

Med en hjemmeside fra Gaarde Web Development kan i nemt skalere jeres forretning, til at nå flere kunder i ind og udlandet.

Se færdige cases here

Hvis du stadig er usikker på, om vi er det rette match for dig, når det kommer til en webshop eller en hjemmeside, kan du læse mere om vores tidligere projekter her.

Hver enkelt hjemmeside og webshop er skabt med omhu for detaljerne og i tæt samarbejde med kunden. Vi ser frem til at skabe det samme for jer.

Webshop og sprøgsmål

Hvorfor er en professionel webshop relevant?

E-handel vinder fortsat terræn, som de seneste tal fra FDIH og Danmarks Statistik tydeligt viser. Faktisk handler hele fire ud af fem danske forbrugere online, hvilket placerer danskerne i front, når det kommer til at foretage køb på nettet. Derfor giver det god mening at investere i en førsteklasses webshop-løsning, så din online butik kan realisere sit fulde potentiale. Dette gavner både dine kunder og salget af dine produkter, uanset om det drejer sig om fysiske varer eller tjenester.

For danske virksomheder er der altså vægtige grunde til at kaste sig ind i e-handelsuniverset.

Måske har du allerede overvejet oprettelsen af en ny webshop-løsning?

Fordele ved en professionel webshop

 • A. Tillidsskabende elementer
  • At have et professionelt udseende skaber tillid hos potentielle kunder. Et gennemtænkt design og layout sender et signal om, at virksomheden er dedikeret til kvalitet.
 • B. Brugervenlighed og navigation
  • En professionel webshop tilbyder nem navigation og en behagelig købsoplevelse. Brugervenlighed er afgørende for at fastholde besøgende og omsætte dem til kunder.
 • C. Effektiv betalingsproces
  • En professionel webshop integrerer en gnidningsfri betalingsproces, hvilket minimerer risikoen for kundeafrift under checkout.
 • D. Mobile optimering
  • Da mange forbrugere handler via mobile enheder, er det vigtigt, at en professionel webshop er fuldt optimeret til mobilt brug.

 

Hvad koster en ny webshop?

Vi forstår udmærket, at prisen er en afgørende faktor. Så, hvad koster egentlig en ny webshop? Det er et tilsyneladende simpelt spørgsmål, der måske kræver et lige så simpelt svar.

Dog er det ikke altid så ligetil at fastsætte prisen på en webshop-løsning. Dette skyldes vores tro på skræddersyede projekter frem for standardpakker, da vi ønsker at tilpasse løsningen nøje efter dine ønsker og mål. Derfor varierer priserne på nye webshops fra projekt til projekt, når du investerer i en designet og programmeret webshop-løsning fra bunden. Prøv vores prisberegner for at få et estimat på din webshop i dag.

Vælger du derimod at anvende en e-commerce SaaS (Software as a Service), kan du finde priserne på webshops på den pågældende softwares hjemmeside. De fleste løsninger tilbyder forskellige pakker på varierende niveauer. Jo mere du betaler månedligt, desto flere funktioner og muligheder får du. Dette kan inkludere muligheden for at tilføje produkter til din webshop-løsning, acceptere flere betalingsformer eller opnå større fleksibilitet. Du kan selv håndtere opsætningen af din webshop-løsning, eller du kan hyre et bureau til at assistere med opsætning, administration og nødvendige integrationer.

Der er således tre gængse tilgange til en ny webshop, hver med sin egen prisstruktur:

 1. Opret din egen webshop med et e-commerce system ($)
 2. Få et bureau til at opsætte en webshop med et e-commerce system ($$)
 3. Få et bureau til at designe og kode en webshop fra bunden ($$$)

Uanset din valgte tilgang, skal du altid budgettere for domæne og hosting til din webshop. Dette er en fast omkostning, uanset om du vælger en færdig webshop baseret på e-commerce-software eller en skræddersyet e-handelswebsite fra et bureau. Domænet er den adresse, hvor din webshop findes, med endelser som .dk, .com, .nu, .net, og lignende. Omkostningen ligger typisk mellem 50 og 150 kroner årligt. Dette er et abonnement.

Selvom du måske ikke er klar til at investere i en webshop endnu, kan du sikre dit eget domæne nu for at være sikker på tilgængeligheden, når du er klar til lancering. De fleste e-commerce-virksomheder vælger et domænenavn, der matcher virksomhedens eget navn.

Hvis du har brug for en pris på en webshop, er du velkommen til at kontakte os, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Hvis du vil læse mere om hvordan man kan hjælpe prisen på vej til et sted begge parter er tilfredse og generelt hvordan priserne bliver udregnet kan du læse mere her

Ejer jeg min webshop efter udvikling?

Selvfølgelig! Efter udvikling og lancering ejer du naturligvis webshoppen og alt dens indhold. Herefter kan vi, hvis det ønskes, fungere som dit assisterende udviklingshus og stå til rådighed for at hjælpe dig med fremtidige opgaver. Hos os er der ingen bindinger eller ekstra regninger. Vi er her for at sikre, at din webshop fortsat fungerer optimalt og imødekommer dine behov.

Rettelser efter webshoppen er udviklet

Hvis du har rettelser eller ændringer efter, at webshoppen er blevet lavet, så kan du selvfølgelig få disse implementeret. Efter det første møde og inden vi starter vores samarbejde, udarbejder vi en kravspecifikation og et budget for din webshop. Hvis der mod forventning er elementer, der ikke er blevet udført i henhold til kravspecifikationen, tager vi os af det som en del af det aftalte budget. Hvis der er behov for yderligere funktioner udover kravspecifikationen, fremsender vi et prisestimat. Når du accepterer det, går vi i gang med opgaven. Du vil aldrig modtage en ekstraregning for noget, som du ikke tydeligt har godkendt. Vi vægter åbenhed og gennemsigtighed i vores samarbejde.

Rasmus AndresenRasmus Andresen
17:28 16 Jan 24
Fantastisk service Cornelius yder som webudvikler! Han leverer altid topkvalitet og nem at komme i kontakt med. Han fanger hurtigt, hvad man vil have, og laver en hjemmeside, der både ser godt ud og er brugervenlig. Mega tilfreds og vil helt sikkert anbefale ham til andre. Fem stjerner herfra!
Nicholas Troy AndersenNicholas Troy Andersen
13:16 21 Dec 23
Han har god erfaring med hjemmeside og seo. Han hjalp os meget og vil helt klart anbefale ham til andre!
Esat CifciEsat Cifci
21:00 25 Apr 23
Gaarde web er pålidelige og engagerede i at få vores hjemmeside til at være præcis som vi ønsker det. Selv efter flere rettelser til siden var der ingen rynk i panden. Vi fortsætter med Google ads samt supportpakken og er godt tilfredse med alle resultater. Tak for at få Servicekilden ApS frem på internettet.
nabil iqbalnabil iqbal
19:37 25 Mar 23
Cornelius er manden hvis man skal have lavet en hjemmeside.. Han er super dygtig, er nem at få fat i..Han kommer med gode inputs undervejs.Kan klart anbefale ham..
MartinMartin
14:12 26 Jan 23
Gaarde Web har lavet en indbydende hjemmeside i Dansk og Engelsk, efter vore ønsker, det er et super godt stykke arbejde der er gjort.Vi har brugt Gaarde Web i 2 år som webhotel, udvikling, vedligholdelse og marketing.De kan helt klart anbefales.God Rengøring for Jer.
God service og priser til at betale.. de laver det man vil ha og har lyst..5 ***** herfra
Flemming MadsenFlemming Madsen
16:33 11 Nov 22
Fik en rigtig flot hjemmeside og et fantastisk logo. Super arbejde - god service, kan klart anbefales.
Misel MilenkovicMisel Milenkovic
07:19 11 Nov 22
Virkelig tilfreds med deres arbejde. .Klart anbefaling herfra. .
Gaarde Webdevelopment lavede min flotte webside, som jeg er meget tilfreds med.Cornelius gør lige det ekstra stykke arbejde og er altid kun et opkald væk fra hvis man ønsker noget ændret. Cornelius var rigtig dygtig til at sætte sig ind i min visuelle idé og meget kompetent, nem og behagelig at arbejde med. Alt i alt super professionelt og dygtigt arbejde, jeg vil altid benytte mig af Gaarde web development.
Douwe HoekstraDouwe Hoekstra
10:24 09 Nov 22
Kompetent, lydhør, fleksibel - kan helt klart anbefales.
js_loader

Book et uforpligtende møde om jeres nye hjemmeside

Vi har en solid track record for at hjælpe virksomheder med at øge deres synlighed online og generere flere kunder. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få succes online.

Ring på tlf :

24265924

Skriv til:

info@gaarde-web.com

Følg med på instagram eller LinkedIn