Få en professionel hjemmeside skræddersyet til din virksomhed

Udvikling samt vedligeholdelse af hjemmesider med jeres vision i fokus
Modtag et uforpligtende tilbud

Udvikling af hjemmeside

Modtag rådgivning og et prisestimat

Skal din hjemmeside skabe konverteringer og øge salg?

Vi er eksperter i udvikling af hjemmesider, der hjælper virksomheder med at skille sig ud online. Vores erfaring og ekspertise inden for webdesign og udvikling har hjulpet mange virksomheder med at øge deres synlighed online og generere flere kunder.

Når det kommer til at opbygge en effektiv online tilstedeværelse, er en professionelt udviklet hjemmeside afgørende. Det er dit online visitkort og kan være forskellen mellem at vinde en kunde eller miste dem til en konkurrent. Derfor er det vigtigt at have en hjemmeside, der er brugervenlig, intuitiv og giver den bedste oplevelse for dine besøgende.

Vores tilgang til hjemmesideudvikling er baseret på en grundig analyse af dine forretningsbehov og din målgruppes krav. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din hjemmeside opfylder alle dine krav og samtidig er let at navigere for dine besøgende.

81% af forbruger kigger på internettet, inden de tager kontakt

Skab værdi for jeres virksomhed

Med et design fra Gaarde Web Devlopment tilpasser hjemmesiden sig til den enhed den bliver vist på. Dette er med til, at fremstille jeres firma nemt og overskueligt, så jeres kunder hurtigt danner sig et overblik over jeres service.

Mobile og tablet venlig

Alle hjemmesider produceret er mobil- og tabletkompatible. Det vil sige, at det design I får produceret, vil står skarpt og fungere på alle enheder.

Websites made simple

w

Flere hendvendelser

En hjemmeside er den direkte kanal til jeres kunder, det er derfor essentielt, at jeres firma fremstår troværdigt og professionelt. Gaarde Web Development udvikler stilrene hjemmesider i WordPress, som potentielle kunder navigerer let og sikkert i.

Øget tilgængelighed

En hjemmeside er en mulighed for at vise jeres produkter eller ydelser frem. Hjemmesiden vil gøre det let for potentielle kunder at kunne kontakte og finde jer.

Skaler nemt

Med en hjemmeside fra Gaarde Web Development kan i nemt skalere jeres forretning, til at nå flere kunder i ind og udlandet.

SEO og marketing

Søgemaskineoptimering. Vi sørger for, at netop jeres hjemmeside bliver fundet på første side af Google. Gaarde Web Development vil sammen med jer, finde de rigtige søgeord og benytte dem til jeres fordel.

Gaarde Web Development tilbyder også Google Adwords, her kan vi opsætte, målrettet kampagner eller tiltrække jeres fremtidige kunder på den mest effektive måde igennem jeres fortrukne søgekriterier

Gaarde Web Development har flere samarbejdspartner som arbejder med marketing både på de sociale medier og på google. Det vil sige at netop jeres hjemmeside vil bliver fundet på første side af Google. 

Service, vedligeholdelse og hosting

Gaarde Web Development står altid klar til at hjælpe. Hvis jeres hjemmeside ligger på vores webhotel, vil der altid være  sørget for at vedligeholdelsen af jeres hjemmeside er på plads, dermed vil der ingen overraskelser komme.

Gaarde Web Development har Webhotel baseret på cloud storage, hvor der er sørget for backup af din data, samt beskyttelse mod hackerangreb.

Se færdige cases here

Hvis du stadig er usikker på, om vi er det rette match for dig, når det kommer til en webshop eller en hjemmeside, kan du læse mere om vores tidligere projekter her.

Hver enkelt hjemmeside og webshop er skabt med omhu for detaljerne og i tæt samarbejde med kunden. Vi ser frem til at skabe det samme for jer.

Rasmus AndresenRasmus Andresen
17:28 16 Jan 24
Fantastisk service Cornelius yder som webudvikler! Han leverer altid topkvalitet og nem at komme i kontakt med. Han fanger hurtigt, hvad man vil have, og laver en hjemmeside, der både ser godt ud og er brugervenlig. Mega tilfreds og vil helt sikkert anbefale ham til andre. Fem stjerner herfra!
Nicholas Troy AndersenNicholas Troy Andersen
13:16 21 Dec 23
Han har god erfaring med hjemmeside og seo. Han hjalp os meget og vil helt klart anbefale ham til andre!
Esat CifciEsat Cifci
21:00 25 Apr 23
Gaarde web er pålidelige og engagerede i at få vores hjemmeside til at være præcis som vi ønsker det. Selv efter flere rettelser til siden var der ingen rynk i panden. Vi fortsætter med Google ads samt supportpakken og er godt tilfredse med alle resultater. Tak for at få Servicekilden ApS frem på internettet.
nabil iqbalnabil iqbal
19:37 25 Mar 23
Cornelius er manden hvis man skal have lavet en hjemmeside.. Han er super dygtig, er nem at få fat i..Han kommer med gode inputs undervejs.Kan klart anbefale ham..
MartinMartin
14:12 26 Jan 23
Gaarde Web har lavet en indbydende hjemmeside i Dansk og Engelsk, efter vore ønsker, det er et super godt stykke arbejde der er gjort.Vi har brugt Gaarde Web i 2 år som webhotel, udvikling, vedligholdelse og marketing.De kan helt klart anbefales.God Rengøring for Jer.
God service og priser til at betale.. de laver det man vil ha og har lyst..5 ***** herfra
Flemming MadsenFlemming Madsen
16:33 11 Nov 22
Fik en rigtig flot hjemmeside og et fantastisk logo. Super arbejde - god service, kan klart anbefales.
Misel MilenkovicMisel Milenkovic
07:19 11 Nov 22
Virkelig tilfreds med deres arbejde. .Klart anbefaling herfra. .
Gaarde Webdevelopment lavede min flotte webside, som jeg er meget tilfreds med.Cornelius gør lige det ekstra stykke arbejde og er altid kun et opkald væk fra hvis man ønsker noget ændret. Cornelius var rigtig dygtig til at sætte sig ind i min visuelle idé og meget kompetent, nem og behagelig at arbejde med. Alt i alt super professionelt og dygtigt arbejde, jeg vil altid benytte mig af Gaarde web development.
Douwe HoekstraDouwe Hoekstra
10:24 09 Nov 22
Kompetent, lydhør, fleksibel - kan helt klart anbefales.
js_loader

Book et uforpligtende møde om jeres nye hjemmeside

Vi har en solid track record for at hjælpe virksomheder med at øge deres synlighed online og generere flere kunder. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få succes online.

Ring på tlf :

24265924

Skriv til:

info@gaarde-web.com

Følg med på instagram eller LinkedIn